Recente investering

Hoefloo Estate


Het is de missie van deze partners om bijzondere projecten te ontwikkelen met oog voor de wensen en het comfort van de toekomstige gebruikers.  Hoefloo Estate is door Ockhuisen en Geerlings omarmd omdat zij hier hun visie op comfortabel wonen optimaal konden verwezenlijken. Comfortabel wonen is op Hoefloo Estate gerealiseerd door een project te ontwikkelen met oog voor flexibiliteit, ruimte, gemak, veiligheid en kleinschaligheid. “Groot en intiem komen bij elkaar in dit mooie project.

Hoefloo Estate biedt riante maar overzichtelijke appartementen waar jong en oud zich thuis zal voelen. Precies wat wij voor ogen hadden toen we Hoefloo aankochten. Na de nodige herontwikkeling staat er nu een object met prachtige vormen, mooie terrassen en voldoende leefruimte. Wie op zoek is naar een geborgen plek waar het comfortabel wonen is, kunnen wij voorzien van een nieuwe fase in hun leven. Dat wij hebben gekozen voor kwaliteit mag blijken uit de partijen uit Laren en omgeving die wij uitnodigden mee te doen: onder meer Kabaz Architecten, Building Design Architectuur, Studio Wim Verzantvoort en Van der Wardt Bouw.”

Voor meer informatie: www.hoefloo-estate.nl

Bestaande investering

Zig Websoftware


Zig staat voor Zekerheid, Innovatie en Gemak. Sinds 2001 ontwikkelt ons team van ruim 70 specialisten digitale oplossingen voor alle woningcorporaties. Met onze producten Klantcontact, Zelfservice en Woonruimtebemiddeling kunnen woningcorporaties slim en effectief samenwerken met hun klanten. Bij Zig ontwikkelen we oplossingen vanuit de eindgebruiker voor een optimale customer experience. Daarbij worden de applicaties realtime geïntegreerd met alle back-officesystemen en aangeboden op basis van SAAS (pay-peruse). Inmiddels maken al ruim 1 miljoen Nederlanders met succes gebruik van onze oplossingen.

Ons geheim is ons hechte en betrokken team van specialisten. We zijn ooit klein ontstaan uit ASP4all Software, maar inmiddels uitgegroeid tot een enthousiast professioneel team van ruim 70 medewerkers dat op alle fronten op elkaar is ingespeeld. Proactief, innovatief, betrokken, realistisch en klantgericht. Dat is Zig Websoftware.

Voor meer informatie: www.zigwebsoftware.nl

Solvinity


Sinds de oprichting in 1999 is Solvinity in Nederland uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van (cloud) Managed Hosting diensten voor de publieke sector en de zakelijke markt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Amersfoort en Assen  verzorgt Solvinity dagelijks met ruim 200 medewerkers de hosting dienstverlening voor ondermeer rijksoverheid, (de)centrale overheidsinstellingen en ondernemingen in de zakelijke dienstverlening. Het bedrijf is gespecialiseerd in het migreren, implementeren en beheren van complexe bedrijfskritische IT-systemen die aan zeer hoge beveiligings- en beschikbaarheidseisen moeten voldoen. Hiertoe maakt het gebruik van een technologisch hoogstaande netwerkinfrastructuur, strategische partnerships met topspelers in de markt en een doorslaggevende focus op customer (cloud) service.

Voor meer informatie: www.solvinity.com